Vi i Gnag står for driften av Fortou, Fôr, Spildr og Oppkok, matkonsepter som strekker seg fra streetfood til fine dining. Siden 2017 er det Elise Skjerve som har vært daglig leder for selskapet, nå gir hun roret videre til Therese Oddsen. 

Formidabel vekst
Elise Skjerve har gjennom de siste syv årene vært med å utvikle et av de mest spennende matkonseptene i regionen – der omsetningen har gått fra 2 til 20 millioner, og fra en til fire merkevarer.

Gnag har siden 2016 bygget et matkonsern som startet forsiktig i den gamle vaktbua på Tou i Stavanger øst. Syv år senere forvalter og drifter selskapet merkevarene Fortou, Spildr, FÔR og Oppkok med over 25 ansatte. Selskapet er eid av kokk Arnt Skjerve og Tou Scene.

«Vemodig, men på tide»
Elise Skjerve sier følgende om avgangen:

– Det er en tid for alt – nå gir jeg roret videre til Therese, og med henne får selskapet en ny type kompetanse som skal ta utviklingen videre.

Elise Skjerve går selv over til konsulentbransjen og selskapet PWC. 

Avtager Therese Oddsen sier følgende om sin nye rolle:

– Gnag representerer en spennende satsning. Her er det både spillerom og uløst potensiale i en fin kombinasjon som gjør at dette er ytterst interessant rolle. En av de første oppgavene blir å åpne det nye konseptet, Ry, i sammen med deleier Tou 01. februar.

Vi ønsker Therese velkommen!