Siden september 2022 har Spildr Sjømatrestaurant i Stavanger Øst jobbet for å skape en unik kulinarisk destinasjon for sjømat. Nå velger vi å legge ned driften.

Fra de historiske lokalene i Spilderhaugsgata har Spildr utelukkende fokusert på råvarer fra lokale leverandører i Rogaland – som har speilet det fantastiske matfatet regionen vår er.

Vi vet at det er mange som har blitt glade i maten, menneskene og atmosfæren vi har klart å skape. Tilbakemeldingene fra våre kunder har vært utrolig gode, og har gitt oss iver og lyst til å videreutvikle konsepter og smaker. 

Samtidig ser vi at etter snart to års drift at det totale kundegrunnlaget for sunn drift ikke er til stede. Det å drive fine dining krever mye, og det er en bransje med store ambisjoner, men også små marginer. Vi velger derfor å legge ned driften av Spildr som konsept.  

«Det økonomiske driftsgrunnlaget har ikke vært til stede. Vi har allerede eksisterende merkevarer i vår portefølje som er både sterkere og tydeligere, og som legger til rette for gode publikumsopplevelser. Det er de vi løfter og fokuserer på fremover», sier Therese Oddsen, Daglig leder i Gnag.

Selv om vi legger ned vår drift av Spildr er vår dedikasjon for mat og gode smaksopplevelser like mye til stede. Vi jobber nå videre for å optimalisere driften av konseptene Fortou, FÔR, Ry og Oppkok.

Gnag-teamet