Matkonsernet Gnag – like utradisjonelt som navnet skulle tilsi. Selskapet står for driften av Fortou, Fôr, Spildr og Oppkok, som jobber med en palett av matkonsepter fra streetfood til fine dining. Nå ser vi etter en menneskekjenner som skal være med å ta Gnag til neste nivå. 

Vi arbeider med å utvikle og forvalte den sterke matregionen vi kommer fra. De lokale råvarene fra det unike matfatet vi har spiller nøkkelrollen i hvordan vi kommuniserer til folks ganer og mager. Våre ambisjoner er store – og vi forvalter sterke merkevarer som ikke går på kompromiss med kvalitet.

I rollen som daglig leder du vil få jobbe med et bredt spekter av oppgaver som krever struktur, kreativitet og menneskelig driv. Her skal en videreutvikle og lede driften av Gnag til et av regionens ledende matkonsern. Stillingen må kunne balansere økonomiske og strategiske oppgaver på tvers av flere avdelinger og se en større helhet.

Gnag driver komplimenterende virksomhet sammen med de andre aktørene på Tou i Kvitsøygata 25. Du vil også få samarbeide med gründer og kreativ leder i Gnag – en av Norges aller dyktigste kokker, Arnt Skjerve.

For full utlysning og hva vi står for som konsern – les mer her: Gnag søker daglig leder