Om oss

Gnag står i dag for driften av Fortou, Fôr og Oppkok

Gnag er tuftet på matfaglig lidenskap og nysgjerrighet, og et levende ønske om å dele dette med folk i Stavanger.

Vi er opptatt av mangfold og bærekraft og har ambisjoner om å være bransjens beste arbeidsplass, i krysset mellom kundeopplevelser og kultur.

Hva gjør vi?

Vi jobber for å utnytte alle råvarer maksimalt, og har en visjon om null matsvinn. Vi er stolte over å ha fått påskjønnelsen «Månedens Klimabedrift» fra NHO Rogaland for dette arbeidet.

 

Administrasjonen i Gnag består i dag av daglig leder Therese Oddsen og kjøkkensjef Fatih Özrendeci.

Gnag eies av Tou

Tou, ØST Ølbar, T-time vinyltrykkeri , Resepsjonen vinbar og matkonseptene under Gnag utgjør til sammen en unik kulturklynge med komplementær virksomhet som lever og ånder for å bygge en unik bydel og gjøre livet litt hyggeligere for alle som bor her – eller kommer på besøk.