Om oss

Gnag står i dag for driften av Fortou, Fôr, Oppkok og Spildr

Vi leverer også catering til sultne kunder, og har flere nye konsept på gang. Gnag er tuftet på matfaglig lidenskap og nysgjerrighet, og et levende ønske om å dele dette med folk i Stavanger.
Vi er opptatt av mangfold og bærekraft og har ambisjoner om å ha være bransjens beste arbeidsplass. Det er viktig for oss å bygge et lag der kollegaer får faglig utvikling, blir tatt vare på og trives.

Hva gjør vi?

Vi jobber for å utnytte alle råvarer maksimalt, og har en visjon om null matsvinn. Vi er stolte over å ha fått påskjønnelsen «Månedens Klimabedrift» fra NHO Rogaland for dette arbeidet.

 

Administrasjonen i Gnag består i dag av daglig leder Therese Oddsen og gründer og matfaglig guru Arnt Skjerve.

Arnt Skjerve

Arnt oser av erfaringen han har bygget gjennom mer enn tjue år som kokk.

 

Seks av disse var han også en del av kokkelandslaget. Han har tidligere jobbet på Restaurant Oscarsgate, Palace Grill, Annen Etage/NB Sørensen og Gastronomisk Institutt.

Sammen med Gnags superdyktige kjøkkensjefer elsker de å klekke spennende matkonsept, og bruker betydelige ressurser på innovasjon for å opprettholde og utvikle kvaliteten – som alltid står i sentrum.

Som «datter» av Tou er Gnag også veldig glad i familien vi er en del av her.

Tou, ØST Ølbar, T-time vinyltrykkeri , Resepsjonen vinbar og matkonseptene under Gnag utgjør til sammen en unik kulturklynge med komplementær virksomhet som lever og ånder for å bygge en fin bydel og gjøre livet litt hyggeligere for alle som bor her – eller kommer på besøk.