Gnag ansetter Therese Oddsen som ny daglig leder
Vi i Gnag står for driften av Fortou, Fôr, Spildr og Oppkok, matkonsepter som strekker seg fra streetfood til fine dining. Siden 2017 er det…
Vi i Gnag står for driften av Fortou, Fôr, Spildr og Oppkok, matkonsepter som strekker seg fra streetfood til fine dining. Siden 2017 er det…
Sammen med Tou åpner vi Ry i februar 2024!
I oktober har vi skapt en Fortou-kampanje som er for de som ser det er lenge til juni, har lagt bort strandtøyet, og tenker at noen ganger må en bare gi faen dersom livet skal gi mening. Navnet på kampanjen er «Fries before thighs»..
For 10 år siden ble vi en del av ølfestivalen What's Brewing i Stavanger – en av de mest internasjonale festivalene i regionen med 75% tilreisende utenfor Rogaland og Norge. Årets meny er delt inn i tre kategorier!
Gnag – like utradisjonelt som navnet skulle tilsi. Vi drifter av Fortou, Fôr, Spildr og Oppkok som alle bærer sin egen identitet. Nå ser vi etter en ny og frisk daglig leder som skal være med å ta Gnag til neste nivå.